در حال دیدن این عنوان:
1 کاربر مهمان
|
|
With best Wishes for Iran & Iranian People |
|
یه تازه وارد 
عضو شده از: ۱۶:۵۴ یکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶
گروه:
كاربران عضو
پیام: 14
سطح : 2; درصد این سطح : 50 پست/روز : 0 / 37 روز/پست : 4 / 310
|
سلام با تشکر از همه دوستان و پژوهشگران محترم دقایقی پیش ایران توانست به عنوان25 امین کشور(آخرین عضو) بورسیه گوگل را کسب کند. متعاقبا ایمیلی برای کسانی که ثبت نام کرده بودندارسال میگردد. این عزیزان از این به میتوانند با پرداخت هزینه ای اندک ، مقالات و تحقیقات علمی خود را از سایت www.sciencedirect.com دریافت کنند با سپاس :ا_ش
پیام زده شده در: ۹:۳۹ سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸
|
|
|
|
|
Re: With best Wishes for Iran & Iranian People |
|
یه تازه وارد 
عضو شده از: ۱۶:۱۵ دوشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۸۴
گروه:
كاربران عضو
پیام: 8
سطح : 1; درصد این سطح : 73 پست/روز : 0 / 18 روز/پست : 2 / 268
|
به نام خدا سلام متاسفانه شما در مقابل دوربین مخفی قرار گرفته بودید!!! اصلا دوربین مخفی که چه عرض کنم، بلکه کار ِ کثیف جمع آوری آدرس ایمیل ملت :(
آخه چطور ممکنه گوگل برای همچین کار بزرگی، حتی یه صفحه هم توی سایتش براش اختصاص نده آخه چطور ممکنه 99 میلیون چینی و 60 میلیون آمریکایی وووو ثبت نام کرده باشن، اما وقتی آدرس scholar.management@gmail.com رو توی موتورهای جستجوگر سرچ میکنی، فقط به ده بیست تا سایت ایرانی که دقیقا همین خبر رو به صورت کپی گزارش دادن، پیدا کنی یعنی هیچکدوم از این شونصد میلیون نفری که از کشورهای مختلف تا به حال ثبت نام کردن، هیچکدومشون حتی یه واو هم در موردش توی سایت یا وبلاگشون ننوشتن، واقعا که چقدر نامردن!!! میخواستن دزدی دزدکی ثبت نام کنند که ما ایرانی ها خبردار نشیم و نریم جزو 25 کشور دنیا، منتهی با تلاش این ده بیست سایت ایرانی، ما هم رتبه آوردیم!!!
ایمیلهای رسمی گوگل، به صورت folan@google.com هست (مثلا زمانی که پسوردتون رو فراموش کرده باشید، پس از احراز هویت، از طریق آدرس accounts-support-ara@google.com برای شما لینک ریست کردن پسورد فرستاده میشه) وگرنه folan@gmail.com یا folan@googlemail.com که یک سرویس رایگان عمومی هست و هر کسی میتونه اون رو داشته باشه
اصلا حالا که اینطوره، پس تا منم یه ایمیل درست کنم به اسم president.google@gmail.com و یه ماجرای جذاب هم بزنم در کنارش مثلا بگم که دو شب پیش عمهی مرحوم رییس گوگل اومده به خوابش و گفته که: لری جون آخه اینهمه پول رو میخوای چیکار؟ فورا برو پول هات رو بین هر کسی که بهت ایمیل میزنه تقسیم کن (البته همچین هم ماجرای جذابی نبودها، باید یه بهتری اش رو فکر کنم)
خلاصه اینکه متاسفانه این خبر الک پلکی هست و صاحب اون ایمیل، الان یه دیتابیس از دانشجوهای ایرانی داره: نام، نام خانوادگی، رشته، مقطع تحصیلی البته تا اینجاش به نظر من آنچنان مهم نیست، بلکه چیزی که مهمه اینه که این شخص الان یه دیتابیس از ایمیل افرادی رو داره که شاید نسبتا به طور مرتب ایمیلشون رو چک میکنند و لذا جون میده برای فرستادن تبلیغات و اسپم م م م م م م م
لذا مال باختگان گرامی، لطفا خودشون رو آماده کنند برای دریافت انواع اسپم
فقط من از یه چیزه دیگه میترسم، اینکه این شخص در گام بعد بیاد به بچه ها ایمیل بزنه و بگه که خیلی خب برای اینکه اکانت ساینس دایرکت تون رو برای یک سال شارژ کنیم، لطفا مبلغ 5 دلار به حساب گوگل واریز نمایید، در ادامه هم بگه که گوگل برای راحتی شما ایرانیان، یک حساب در داخل کشور و در بانک ملی به شماره حساب فلان فلان ایجاد کرده و لذا پول های خود رو به حساب نماینده ما در ایران به نام آقای فلان فلان واریز نمایید (معادل 5 دلار که بشه 5 هزارتومن)
خلاصه خودتون ایرانی هستید و میدونید که ایرانیها چه بلایی هستنددددد
حتی شیطان هم گفته: من متدهای پیشرفتهی گمراه کردن انسان ها را مدیون ورکشاپ هایی هستم که در ایران گذروندم!!!
پیام زده شده در: ۰:۲۳ پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸
|
|
|
شما می توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوانها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیامهای خودتان را پاک کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید