در حال دیدن این عنوان:
1 کاربر مهمان
|
|
Re: مواد امتحاني ازمون دكتراي علوم تحقيقات؟ |
|
|
یه تازه وارد
عضو شده از: ۱۷:۱۲ چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸
پیام: 2
سطح : 1; درصد این سطح : 2 پست/روز : 0 / 0 روز/پست : 0 / 7
|
نقل قول : ataban نوشته: سلام شهريه ثابت هر ترم 3.000.000 تومان و هر واحد حدود 220.000
كلا هر ترم 5.000.000 تومان با احتساب حداقل ده ترم و احتساب افزايش پلكاني قيمت واحد ها حدود 55 تا 60 ميليون تومان كل دوره هزينه داره.
سه نوع بورس وجود داره: 1- بورس 0 درصد كه فقط حقوق ماهيانه 500 تومن رو دريافت ميكنند 2- بورس 50 درصد كه علاوه بر حقوق نصف شهريه رو دريافت ميكنند و 3- بورس 100 درصد
با سپاس
تفاوت بورس ها توی تعهد خدمت چی هست ؟
پیام زده شده در: ۲۰:۱۵ جمعه ۱۱ تیر ۱۳۸۹
|
|
|
|
|
|
|
یه تازه وارد
عضو شده از: ۸:۵۰ جمعه ۲۱ فروردین ۱۳۸۸
از ساري
پیام: 1
سطح : 1; درصد این سطح : 0 پست/روز : 0 / 0 روز/پست : 0 / 0
|
ba salam be hame dostan/be nazare man edame tahsil dar phd har jaye donya bashe joz iran/ba 5000$ ta 7000$ mishe to behtarin daneshgaha edame dad /inja joz pol hadar dadano omr talaf kardan va bi savad shodan chizi nist!!
پیام زده شده در: ۱۸:۴۹ چهارشنبه ۱۶ تیر ۱۳۸۹
|
|
|
|
|
|
|
یه تازه وارد
عضو شده از: ۲۱:۲۴ شنبه ۶ شهریور ۱۳۸۹
پیام: 1
سطح : 1; درصد این سطح : 0 پست/روز : 0 / 0 روز/پست : 0 / 0
|
با سلام من فوق لیسانس علوم گیاهی هستم. سال 89 دومین باری بود که کنکور دکتری شرکت کردم و امسال هم به مصاحبه دعوت شدم. اما مشکل بزرگ من در تصمیم گیری است! من قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارم البته این تنها راهی است که برای رفتن از دستم بر می آید! از طرفی نتیجه تمام تحقیقات و درخواست های من برای خارج سال آینده معلوم میشود و این در حالی است که جواب دکتری تا حدودا 1 ماه دیگر مشخص میشود! من نمی دانم واقعا چه باید کرد!؟ آیا این خرج بسیار بالای دانشگاه ارزش دارد؟ از طرفی واقعا نمی دانم اگر قبول شوم آیا می توانم از آن بگذرم ؟ دچار شک و تردید زیادی شده ام! از طرف دیگر هزینه بالای دانشگاه است که البته به طور دقیق برایم مشخص نیست. دوستان دانشجوی دکتری می گویند ترمی حدود 4 میلیون تومان در می آید اما متوسفانه نمی دانم شرایط قسط بندی و وام به چه صورتی است؟؟ و ماهی چقدر خرج بر می دارد؟؟ امکان بورس شدن چقدر است؟ از دوستان عزیز خواهش می کنم در صورتی که اطلاعات دقیق و کامل دارند نظر خود را بگویید و من را در تصمیم گیری یاری کنید لطفا ):
پیام زده شده در: ۲۱:۲۶ شنبه ۶ شهریور ۱۳۸۹
|
|
|
|
|
|
|
یه تازه وارد
عضو شده از: ۲۰:۳۱ جمعه ۱ بهمن ۱۳۸۹
پیام: 3
سطح : 1; درصد این سطح : 10 پست/روز : 0 / 2 روز/پست : 1 / 19
|
با سلام . من خدمتتون ایمیل زدم و منتظر پاسخ تون هستم . با تشکر .
پیام زده شده در: ۲۰:۱۴ پنجشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۰
|
|
|
شما می توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوانها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیامهای خودتان را پاک کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید