در حال دیدن این عنوان:
1 کاربر مهمان
|
|
مواد امتحاني ازمون دكتراي علوم تحقيقات؟ |
|
|
یه تازه وارد
عضو شده از: ۱۵:۳۶ شنبه ۲۲ دی ۱۳۸۶
پیام: 7
سطح : 1; درصد این سطح : 60 پست/روز : 0 / 15 روز/پست : 2 / 239
|
با سلام لطفا مواد امتحاني و ضرايب مربوط به ازمون دكتراي خاك و پي دانشگاه ازاد-علوم تحقيقات را براي من بيان كنيد-با تشكر
پیام زده شده در: ۱۵:۰۷ دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۸
|
|
|
|
|
Re: مواد امتحاني ازمون دكتراي علوم تحقيقات؟ |
|
|
یه تازه وارد
عضو شده از: ۲۱:۰۳ یکشنبه ۳ آبان ۱۳۸۸
پیام: 4
سطح : 1; درصد این سطح : 21 پست/روز : 0 / 5 روز/پست : 1 / 58
|
سلام. من دانشجوي دكتري عمران-ژئوتكنيك دانشگاه علوم و تحقيقات هستم. موارد امتحاني و ضرايب به شرح زير است: 1) زبان - 1 2)رياضيات - 2 3)مكانيك خاك پيشرفته - 3 4)مهندسي پي پيشرفته - 3 5)ديناميك خاك - 3
هر سال 10 يا 12 نفر با آزمون و 8 نفر بدون آزمون به مصاحبه دعوت ميشن. كه تمام افراد بدون آزمون بدون استثنا مردود ميشن. امتحان كتبي در اوايل اسفند ماه است. سال 86 حدود 300 و سال 87 حدود 160 نفر شركت كننده داشت. امسال در تاريخ 6 مرداد ماه مصاحبه در طبقه سوم دانشكده فني و مهندسي علوم و تحقيقات تهران برگزار شد كه 5 استاد از دعوت شدگان مصاحبه مي گرفتند. يكي از دوستان خودم با رتبه ي كتبي 4 بدليل نداشتن مقاله از مصاحبه مردود شد. عضو ثابت مصاحبه كنندگان كسي نيست جز دكتر كاظم جعفري از پژوهشگاه بين المللي زلزله ايران.
توجه: (گرايش خاك) و از بين افراد با آزمون 6 يا 7 نفر پذيرفته ميشن.( كلا" در دانشگاه علوم و تحقيقات تهران و اصفهان كه جديد التاسيس هست 7 نفر قبول ميشن.)
براي كسب اطلاعات بيشتر با من به آدرس الكترونيكي am.taban@gmail.com تماس بگيريد. ضمنا من 2 سال پيش از طريق همين سايت از الطاف و راهنمايي هاي دلسوزانه ي دكتر كشاورز خيلي استفاده كردم كه در اينجا از ايشون تشكر مي كنم.
پیام زده شده در: ۲۱:۲۱ یکشنبه ۳ آبان ۱۳۸۸
|
|
|
|
|
|
|
یه تازه وارد
عضو شده از: ۱۵:۳۶ شنبه ۲۲ دی ۱۳۸۶
پیام: 7
سطح : 1; درصد این سطح : 60 پست/روز : 0 / 15 روز/پست : 2 / 239
|
ممنون از شما
پیام زده شده در: ۱۶:۲۸ دوشنبه ۴ آبان ۱۳۸۸
|
|
|
|
|
|
|
یه تازه وارد
عضو شده از: ۱۱:۴۷ پنجشنبه ۳ آبان ۱۳۸۶
از بندر انزلي
سطح : 1; درصد این سطح : 21 پست/روز : 0 / 5 روز/پست : 1 / 90
|
با سلام من هم دانشجوي دوره دكتري عمران- خاك دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقيقات هستم. تمام صحبتهاي آقاي تابان رو تاييد مي كنم به جز بخشي كه مربوط به داوطلبان بدون آزمون بود. در بين ورودي هاي 88 يعني امسال، دو نفر از پذيرفته شدگان بدون آزمون قبول شدند. در كل 9 نفر پذيرفته شدند: 7 نفر با آزمون و 2 نفر بدون آزمون. اساتيد مصاحبه كننده طبق گفته آقاي تابان 5 نفر بودند: 1- دكتر جعفري 2- دكتر عسكري 3- دكتر كماليان 4- دكتر داوودي 5- ؟
پیام زده شده در: ۱۴:۱۴ جمعه ۸ آبان ۱۳۸۸
|
|
|
|
|
|
|
یه تازه وارد
|
سلام از اينكه كامنت منو تصحيح كرديد ممنونم. تابان
پیام زده شده در: ۲۳:۵۱ دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۸
|
|
|
|
|
|
|
یه تازه وارد
عضو شده از: ۱۶:۱۵ دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۷
پیام: 16
سطح : 2; درصد این سطح : 74 پست/روز : 0 / 43 روز/پست : 5 / 648
|
با تشكر از عزيزاني كه راهنمايي كردند. دوستان در مورد مواد امتحاني كه ذكر كرديد، ممكنه راهنمايي بفرماييد كه چه منابعي رو براي مطالعه پيشنهاد ميكنيد؟ ضمناً اگر ممكن هست در مورد شهريه حدودي هر ترم هم اطلاعاتي بديد. با تشكر مجدد.
پیام زده شده در: ۱۷:۱۹ جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸
|
|
|
|
|
|
|
یه تازه وارد
عضو شده از: ۲۲:۵۴ یکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶
پیام: 14
سطح : 2; درصد این سطح : 50 پست/روز : 0 / 37 روز/پست : 4 / 616
|
سلام مهندس سپهر عزیز شهریه دوره دکتری تقریبا چهل میلیون تومان و اگه بخواهیم به واحد رسمی کشور صحبت بکنیم چهارصد میلیون ریال خواهد بود که اگر امکان بورس رو نداشته باشی به نظر من اصلا ارزش نداره. تازه ، زمانی که دانشگاه ازاد شمارو بورس و یا نیمه بورس بکنه اونم برای یه شهرستان دور افتاده که انصافا هم از لحاظ امکانات دانشگاهی و شهری در محرومیت به سر می برن در اینصورت نیز طی مدت تحصیل دکتری از میزان حقوق و کارکرد 4 ساله شما همون 40 میلیون رو به نوعی برداشت میکنه. یعنی 4 سال شما نصف در آمدتون میره برا دانشگاه آزاد. یکی دو تا از دانشگاههای کشور های همسایه هستن که بلحاظ اعتبار جزو 150 دانشگاه برتر جهان هستند که باید بگم هزینه کل دوره دکتری شون میشه : ! ! ! ! ؟ تعجب نکن. فقط 5000 $ در هر حالت برای شما و تمامی دوستان و اساتید عزیزم مخصوصا استاد درس مهندسی تونل که واقعا همراه و مشوق تحصیلی ما بوده اند آرزوی توفیق و سربلندی دارم. امیدوارم در تمامی دوران تحصیلی (بالاخص در دوره دکتری)همه دوستان و علاقه مندان به تحصیلات عالیه از حضور چنین استاد متواضع و با سواد ی بهره کافی و وافر را ببرند.
پیام زده شده در: ۱۹:۱۲ یکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۸
ویرایش شده توسط keshavarz در تاریخ ۱۳:۰۸:۰۳ دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸
|
|
|
|
|
|
|
یه تازه وارد
|
سلام شهريه ثابت هر ترم 3.000.000 تومان و هر واحد حدود 220.000
كلا هر ترم 5.000.000 تومان با احتساب حداقل ده ترم و احتساب افزايش پلكاني قيمت واحد ها حدود 55 تا 60 ميليون تومان كل دوره هزينه داره.
سه نوع بورس وجود داره: 1- بورس 0 درصد كه فقط حقوق ماهيانه 500 تومن رو دريافت ميكنند 2- بورس 50 درصد كه علاوه بر حقوق نصف شهريه رو دريافت ميكنند و 3- بورس 100 درصد
با سپاس
پیام زده شده در: ۱۹:۱۷ شنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۸
|
|
|
|
|
|
|
یه تازه وارد
عضو شده از: ۷:۴۵ سه شنبه ۲۶ دی ۱۳۸۵
پیام: 0
سطح : -INF; درصد این سطح : NAN پست/روز : NAN / -INF روز/پست : -INF / -INF
|
با سلام اگر امکانش باشد منابع را معرفی کنید.
پیام زده شده در: ۸:۵۱ چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۸
|
|
|
|
|
|
|
یه تازه وارد
عضو شده از: ۱۶:۰۰ دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۹
پیام: 2